bloeden centrale verwarming verklaard

opgesloten Air

Bloeden de Radiator

Bloeden het circulatiesysteem

Lopende Issues

Bij het ontluchten centrale verwarming er een aantal factoren rekening te houden, zoals de oorsprong van het probleem en of het in het systeem zelf of in de radiator. Wanneer u nieuwe water aan het systeem toe te voegen kan de lucht ook in te voeren. De kern van deze lijn is een pomp levert bovendien een bepaalde hoeveelheid lucht in de lijnen loopt. Omdat de lucht stijgt en is lichter dan water, zal het naar boven drijven van uw radiator of watersysteem zelf uitvoeren van de interne doorstroming van het toestel.

Je zou bloeden centrale verwarming lijnen wanneer u hebt vastgesteld is er een verlies van waterdruk in de lijnen van uw toestel. De meest voorkomende oorzaak hiervan is de lucht vast komen te zitten in de radiator lijnen veroorzaakt een verlies in de hitte uit de blower geduwd. U moet zetten op uw verwarming unit en controleer met uw hand de temperatuur van de lucht aan de onderkant en de bovenkant van het apparaat, indien de bodem is heter dan de top, is dit waarschijnlijk het probleem.

Als je begint met het aftappen centrale verwarming zet de pomp en het apparaat uit om te voorkomen dat de luchtpomp van het duwen meer lucht in het systeem, terwijl u werkt. Bloeden de radiator op een gesloten systeem kan heel goed invloed op de systemen interne druk en moeten worden aangepast nadat u klaar bent.

De volgende stap, nadat het apparaat is uitgeschakeld, is om ervoor te zorgen dat het koude water inname is aangesloten en op te helpen onder druk te zetten terug op de radiator die zal helpen om verwijder de lucht zakken als je vooruitgang. Neem je klep en draai de kraan op uw radiator totdat u een sissend uit de ingesloten lucht ontsnapt horen. Wees voorzichtig dat als je onlangs hebt ingeschakeld om het apparaat uit dat het water die naar buiten komt heet zou kunnen zijn, en wilt u misschien een groot doek te gebruiken om de sleutel om te draaien om brandwonden te voorkomen.

Zodra het water begint te lekken uit de kraan, ga je gang en sloot het met dezelfde methode. Zorg ervoor om schoon te maken het water dat kan naar beneden druppelen om schimmel in het apparaat te voorkomen. Bloeden centrale verwarming kan lucht uit je lijnen maken van uw radiator efficiƫnter in uw eenheid, zoals kleine dingen zoals dit een enorme impact van de kosteneffectiviteit van een cv-installatie kan hebben.

Een ander probleem bij bloedingen centrale verwarming controleert het circulatiesysteem zelf. Je zet gewoon de kachel uit en zoek de ventiel voor het verkeer systeem zelf. Draai de afsluiter met een losse doek en wacht tot het water om door te komen en het sissen om te stoppen, weer schoon te maken elke druipen om schimmelgroei te voorkomen. Draai het ventiel zodra het water verspreidt in plaats van lucht.

U kunt problemen in de toekomst te voorkomen en te voorkomen dat bloeden centrale verwarming lijnen door dit te doen in het proces als je de lijnen om te beginnen vullen. Bloeden de lijnen moet de volgende stap zijn bij het verwisselen of controleren van de waterstanden in uw radiator en water circulatie systeem.