bloed vlekken verwijderen

Als u ooit een papier gesneden hebben gekregen of uw kind ooit heeft gehad een neus-bloeden, heeft u waarschijnlijk beseffen dat het verwijderen bloedvlek kan moeilijk zijn.

Tips voor het verwijderen van bloedvlek

De eerste vuistregel is om een ​​bloedvlek te behandelen zo snel mogelijk, voordat het tijd was om te drogen heeft. Als het bloed niet is opgedroogd, moet koud water de vlek te verwijderen.

Als een bloedvlek is opgedroogd, zal meer werk nodig om de vlek te verwijderen. Ten eerste, voorzichtig schrapen het overtollige opgedroogd bloed. Plaats dan een schone, droge doek onder de bloedvlek en dep met warm water of vloeibaar wasmiddel. Doorgaan te wissen met behulp van een schone omgeving van de droge doek.

Laat de vlek als je niet wilt dat de vlek te verspreiden of worden ingebed niet wrijven. Als de bloedvlek is nog steeds aanwezig, niet toestaan ​​dat het gebied te drogen. Ga verder te behandelen met natte producten totdat de vlek volledig verwijderd. Dit kan vereisen weken de vlek gedurende een aantal uren.

Huishoudelijke producten die bloedvlekken kunnen verwijderen

Afhankelijk van het type weefsel, kan wasmiddel of afwasmiddel gemengd met water de bloedvlek verwijderen. Ammoniak aangebracht met een wattenstaafje kan ook verwijderen van de vlek, maar geen gebruik maken van ammoniak op zijde of wol. Andere huishoudelijke producten die worden gebruikt voor het verwijderen bloedvlek onder meer haarlak en waterstofperoxide.