biobrandstof apparatuur die nodig is voor de conversie

Waste Tank

verwarming Components

oliepompen

Om uw voertuig te converteren naar het gebruik van biodiesel, zult u biobrandstof materiaal nodig om de auto run efficiƫnt te maken. Biobrandstof wint aan populariteit omdat het een duurzame en schone bron. Het is gemaakt van producten zoals plantaardige olie of sojaolie. Vanwege de populariteit, hebben veel bedrijven begonnen met het aanbieden van complete kits met de specifieke uitrusting biobrandstof die nodig is voor een eenvoudige conversie. U zult de volgende apparatuur nodig hebben bij het doen van uw conversie biobrandstof.

De biobrandstof heeft geen uitlaatgassen als gewone benzine worden. Zodra de onderdelen van de biobrandstof zijn verbrand, is er een kleine hoeveelheid afval die moet worden opgeslagen in een tank. De meeste complete kits hebben een vuilwatertank inbegrepen.

Om efficiƫnt te verbranden, de biobrandstof moet een bepaalde temperatuur bereikt. Dit gebeurt door middel van een verwarmende element om de olie tot het juiste verbrandingstemperatuur brengen.

De reguliere brandstofpomp in een voertuig is niet van plan om te werken met de plantaardige olie biobrandstof. De olie is te dik door de kleine beluchters in het gas pompen te passen. Een complete kit zal een aantal verschillende pompen voor het verzenden van de olie naar de verwarmingselementen in de afvaltank en zelfs mengen van de vloeistoffen.