bier: een natuurlijke insectenwerende

Recept # 1 – Voor de Werf

Recept # 2 – Voor de Body

Andere tips voor het gebruik van het bier als een Pest Repellent

Hoewel meestal niemand houdt om bier te verspillen, soms is er overgebleven of verschaald bier in de ochtend na een lange nacht, gooi het niet uit en net recycleren de fles! Recycle het bier ook, door het te gebruiken in deze zelfgemaakte insectenwerend middel recepten om insecten uit uw tuin en off van uw huid.

Reinig een slang sproeier die je zou gebruiken voor het verspreiden van onkruidverdelger of kunstmest. Combineer in de container gelijke delen verschaald bier, Epsom (of de zee) zout en Listerine (of andere mondwater). Voeg vervolgens een half pakket van gist voor elke liter bier mengsel. Goed schudden en laat zitten, af en toe roeren, totdat het zout en gist in het mengsel zijn opgelost. De gist en mondwater zijn afstotende middelen en magnesium in het zeezout helpt je het gras te groeien.

Spray uw tuin elke maand of zo om de insecten weg te houden en te beschermen en te voeden uw gazon, of neem het op de camping reizen, wanneer de insecten zijn de ergste. Spuit deze oplossing op bloeiende planten.

Meng een halve theelepel rozemarijn olie en een halve pint van muffe licht bier. Giet het mengsel in een spuitfles en mist het over uw kleding en huid of wrijf rechtstreeks op uw huid. De unieke aroma heeft een betere geur dan de meeste insectenwerende middelen!

Thuis, laat uit een kom van bier in uw tuin om slakken te trekken. De kleine jongens zullen zich drinken in een stupor en verdrinken. Of om de bijen uit de buurt van het dek of het gebied in uw tuin te houden waar je de meeste tijd doorbrengt, weglaten kommen van bier aan de rand om ze af te leiden.

Om val fruitvliegen, bestrijken een blikje bier of een fles met een stuk papier dat een klein gat in de krant over de opening van het bier heeft. Of, kunt u een kleine hersluitbaar zakje halverwege met bier vullen en poke een klein gaatje erin. Plaats de zak in een kopje of kom te houden rechtop. De vliegen zal vliegen in het blik, fles, of tas, maar ze zullen waarschijnlijk hun weg naar buiten te vinden.

Als je gaat kamperen, maak een perimeter rond uw camping of barbecue met blikjes bier en flessen met een klein biertje in hen. De vliegen en insecten zal worden besteed aan het bier en hopelijk van u af te blijven.

Going green en recycling overgebleven bier kan de schuld van verspillende bier-drinkgewoonten te elimineren! Wie zei dat het een misdaad om het niet afmaken uw bier?