beste type van huisdier vogel voedsel aan veren verbeteren

Proper Nutrition: Het kopen van goede kwaliteit eten

Uw Bird Knows Best

Vitaminen, mineralen en Fat

vitamine A

Het voeden van uw huisdier vogel naar behoren zijn veren kleurrijke en gezond te houden is een belangrijk onderdeel van de vogel zorg. Vogels kunnen een aanzienlijke investering, zowel in geld, tijd en persoonlijke gehechtheid te vertegenwoordigen. U wilt uw vogel gezond en goed verzorgd zijn.

De meeste vogel zaden die worden gekocht retail van huisdier en vogel speciaalzaken bevatten de voedingsstoffen vogels nodig hebben om hun veren gezond en glanzend te houden. Pet aanbod winkels hebben meer van een investering in het behoud van hun producten vers en parasiet vrij dan discountwinkels. Vogel zaad dat is verontreinigd met bug larven kan uw vogel ziek, waardoor het zijn veren en in extreme gevallen tot de dood los. onderzoeken altijd het voedsel op tekenen van insecten of insectenlarven voordat je het voeden van uw huisdier vogel. Veel vogelzaden voor alle soorten vogels daadwerkelijk gesteriliseerd, daarna afgesloten in houders voordat ze worden verzonden naar de lokale dierenwinkel. Deze zijn goed voor de verkoop je veilig met hen zal zijn.

In het wild, vogels jagen voor voedsel, net als andere dieren doen. Ze gaat op zoek naar kleurrijke bessen, insecten en wormen. Ze houden van dingen die ze kunnen pikken, scheuren met hun snavels en spelen met een beetje. Denk na over dit toen het voeden van uw huisdier vogel, vooral de grotere vogels. Soms gekooide vogels zullen stoppen met eten of te eten spaarzaam alleen maar omdat ze zich vervelen met hun dieet. Als je dit ziet gebeuren is het tijd om de voeding te variëren. Stukken van vers fruit geschikt is voor uw vogel zal een speciale traktatie en gewaardeerd worden. Deze vrucht zal de vitamines die nodig zijn om de veren gezond en weelderig op uw vogel te houden bevatten.

Omega vetzuren helpt de immuunfunctie, waardoor vogels ziekten te bestrijden. Bessen bevatten Omega 3 & 6 vetzuren. Balanced omega 3 & 6 helpt ook het verbeteren van de kwaliteit van de huid en veren en zorgt voor een goede voeding voor uw gevederde metgezel. Producten zoals Lafebers Nutri Berries is verkrijgbaar bij goede dierenwinkels en bij online aanbod dierenwinkels als je niet wilt verse bessen te kopen voor uw vogels.

Vitamine A is zeer belangrijk voor mooie, gezonde veren en veren kwaliteit, kleur en glans te verbeteren. Als u uw vogel gepelleteerd voedsel, de enige weg die je moet vitamine verhogen voeden Een intake is door middel van het voeden van wortelen of zoete aardappelen. Voer niet vitamine A poeder als een overvloed kan uw vogel daadwerkelijk doden. Voer niet uw vogel te veel van één fruit of groente. Pellets zijn een prachtige manier om ervoor te zorgen dat uw vogel krijgt de basics. De beste pellets zijn degenen die uw vogel gemakkelijk zal eten, bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of ingrediënten en komen in verzegelde containers. Als je eten voldoet aan deze criteria, zal hoogstwaarschijnlijk het goed voor uw vogel te zijn. Geven nog steeds een stukje wortel of zoete aardappel af en toe naar afwisseling en voor de vogel om mee te spelen en pikken.