beste type tuin hekwerk voor de teelt van wijnstokken

houten Omheining

metalen hek

Als je naar de tuin wilt, maar hekwerk nodig kunt u overwegen het beste type van de tuin hekwerk voor de teelt van wijnstokken. De meeste wijnstokken zenden ranken die zich wikkelen rond alles wat ze kunnen groeien op, met inbegrip van twijgen, koord, andere planten, ruw hout en hekjes. Als u wilt dat uw planten om een ‚Äč‚Äčintegraal onderdeel van uw tuin moet u ze elk voordeel om te groeien te geven.

Als de houten omheining is ruw hout is er een kans dat de wijnstokken zal grijpen op de ruwe gebieden en klim, maar het meest waarschijnlijk dat je nodig hebt om wat ondersteuning toe te voegen. Hamer in een kleine spijker of nietje in de onder- en bovenkant van het hek een spatie enkele centimeters van elkaar. Bevestig vervolgens touwtje of vislijn (dat is duidelijk) om de nagels in een verticale patroon. De wijnstokken gaat naar deze snaren en vine omhoog.

Als je niet van het idee van de string, zet een houten of metalen hekwerk in de voorkant van het hek en laat de wijnstokken aan de slag op het. Zij zullen uiteindelijk de wijnstokken die over het hek.

Metaal of hek is als een natuurlijke latwerk voor wijnstokken. Zij zullen zich wikkelen rond de banden en het hek snel te vullen als de omstandigheden goed zijn. Uw afrastering zal worden als een hedge indien de wijnstokken dik worden geplant.