beste soorten glas voor frameable wandtapijten

Getint glas

Getemperd glas

Als u een aantal aantrekkelijke wandtapijten die u wilt weergeven in uw huis, dan zul je nodig hebt om ze goed te beschermen door de toevoeging van ruiten. Deze stukken van glas bieden gasten de mogelijkheid om de werken te bekijken terwijl ze opknoping op de muur, maar de hoeveelheid vuil en stof die kunnen vestigen op de wandtapijten te beperken. Het toevoegen van een alledaagse ruit in de voorkant van elke tapijt zal het een beetje te beschermen, maar er zijn gespecialiseerde soorten glas dat je meer kan helpen.

Alsmede schade tegen stof en vuil, wandtapijten kan ook worden uitgevoerd door het licht. Dit kan betekenen dat de kleuren van het beeld vervagen na verloop van tijd. De beste manier om dit op te lossen is om getint glas te gebruiken om al het licht, en in het bijzonder UV-licht te voorkomen, het bereiken van de wandtapijten.

Gehard glas is een goed idee als u van plan bent om uw wandtapijten hangen in een gebied met veel familie en gasten verkeer. Gehard glas is sterker dan gewoon glas, en dit zal de wandtapijten te beschermen tegen schade veroorzaakt door het per ongeluk breken van het glas. Dit soort glas moet speciaal worden geblazen om de grootte die u nodig heeft, dus dit zal het duurder dan standaard ruiten van glas te maken.