bathroom ceiling fans

Badkamer Plafondventilator Producers

Veelvoorkomende eigenschappen

Bathroom ceiling fans bestaan ​​uit een grote selectie van armaturen ontworpen voor gebruik in vochtige ruimtes. Badkamer supporters onafhankelijk apparaten, of ze kunnen combinatie eenheden die een lichte en / of verwarming voorzien. Terwijl het dienen een zeer praktisch doel in de badkamer, namelijk het houden van de lucht circuleert om de ophoping van vocht in de lucht te verminderen, sommige eenheden over een variëteit aan stijlvolle ontwerpen, waardoor ze een esthetisch doel ook.

Of het nu puur gebruikt als een functionele inrichting of een onderdeel van het ontwerp toe te voegen aan de kamer, badkamer plafond fans komen in een verscheidenheid van vormen en maten en worden geproduceerd door verschillende fabrikanten. Onder hen zijn NuTone, Panasonic, Hunter, Broan en Fantech. NuTone en Panasonic zijn gespecialiseerd in de utiliteitsbouw fans en de combinatie-eenheden, terwijl Hunter, bijvoorbeeld, maakt een breed scala van decoratieve units met een faux-antieke uitstraling.

Enkele van de functies die u vindt met badkamer plafond fans zijn onder andere een volledig gesloten condensor motor voor stille werking, Energy Star kwalificatie, afstandsbediening met een aantal eenheden en afvoerbuis design. Combo-eenheden hebben vaak-fan gedwongen warmte, een keramisch verwarmingselement en energiezuinige tl-lampen.

Vanuit een vlakte, inbouw grille ventilator om een ​​eenheid met een stijlvolle, periode competitieprogramma, badkamer plafond fans zijn er in soorten talrijk genoeg dat er iets voor ieders wat wils.