basisprincipes van sneeuwblazer veiligheid en onderhoud

Tips voor het Gebruik van uw Sneeuwblazer veilig

Onderhoud van uw Sneeuwblazer

onderwerpen

In de afgelopen 25 jaar, heeft Murray Anderson vrijwel elke home improvement project denkbaar aangepakt. Een fervent DIYer, heeft hij opgewaardeerd, gerenoveerd en opnieuw ingericht zijn huizen allemaal op zijn eigen. Nu heeft hij zijn focus zich tot het delen van die kennis met zijn lezers.

Op een bepaalde manier, sneeuwkanonnen zijn de winter equivalent van de macht maaiers in dat ze zijn als tweesnijdend zwaard. Beide machines kunnen uw leven een stuk makkelijker, omdat je niet meer nodig om het gazon te snijden of schop een oprit de moeite waard van de sneeuw met de hand. Echter, aangezien beide machines maken gebruik van snel bewegende mechanische delen om hun magie te werken, kunnen ze heel gevaarlijk zijn, hebben het potentieel om ernstige verwondingen veroorzaken, en moeten periodiek onderhoud.

Als bewijs van hoe gevaarlijk een sneeuwblazer kan zijn, de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission (CPSC) schat dat in een recent jaar waren er bijna 600 vinger amputaties met sneeuw blowers, en elk jaar gemiddeld zijn er bijna 6.000 nood-room-gerelateerde verwondingen geassocieerd met sneeuwkanonnen. Dit vertelt je sneeuwkanonnen moeten worden behandeld met respect en voorzichtigheid.

Hier zijn enkele tips over hoe u kunt genieten van de voordelen van uw sneeuwblazer zonder te eindigen als een van die statistieken.

Draag altijd warme kleding die u in staat het gemak van beweging en niet uw visie niet beperken. Een kap getrokken strak rond je gezicht zal je beschermen tegen stuifsneeuw, maar blokkeren van uw perifere visie. Ook, zorg ervoor dat warme schoenen die een goede tractie te dragen.

Bij het vullen van uw sneeuwblazer’s gastank, brandstof toe altijd aan de tank buiten, niet in de garage of een andere afgesloten ruimte. Voeg nooit benzine in de tank als de motor draait of zelfs heet. Morsen gas op de hete motor kan brand gemakkelijk leiden.

Bewaar uw gas kan buiten, uit de buurt van uw huis, en altijd zorg dat deze gesloten of afgedekt. Laat uw sneeuwblazer lopen in een afgesloten ruimte (zoals uw garage, na de start het op). Koolmonoxide in de uitlaatgassen is reukloos en kan dodelijk zijn.

Houd altijd uw handen en voeten uit de buurt van bewegende delen. Probeer nooit om een ​​geblokkeerde sneeuwblazer ontstoppen terwijl het draait. Stop de motor en gebruik maken van een lange stok of een bezemsteel te breken van de blokkade. Sproeien indringende vloeistoffen of zelfs koken spray op de afvoergoot, vijzel, en waaier voordat u begint te blazen sneeuw zal helpen voorkomen dat klompen, zelfs met natte sneeuw.

Richt de afvoergoot bij een omstander of in de omgeving object. Indien een vast object wordt opgepakt en gegooid uit de goot kan ernstig letsel of materiële schade veroorzaken.

Sneeuwruimers niet veel onderhoud, maar sommige periodiek onderhoud nodig, met name in het voorjaar, zal het uwe bewaren goed werkt al jaren.

Voordat u uw sneeuwblazer weg in het voorjaar, laat het gas uit de tank of voeg stabilisator zodat de benzine zal niet stollen. Ook laat de oude motorolie en voeg nieuwe olie. Hierdoor kan uw motor gemakkelijker start volgend najaar.

Controleer op losse of gerafeld aandrijfriemen en vervang die zijn uitgerekt of versleten. Controleer de banden op slijtage en blazen ze de juiste druk. Smeer het aandrijfmechanisme, evenals de boor en de waaier bewegingen. Het installeren van een nieuwe bougie op zijn minst om de twee jaar zal ook uw motor draaiende te houden.

Noodzaak van een nieuwe sneeuwblazer? Eenvoudig vergelijken merken, modellen en prijzen met onze sneeuwblazer Buyer’s Guide.