basic dollekervelboom verzorgingstips

Aanplant Tips voor een Hemlock Tree

bemesting Hemlocks

Watering Hemlocks

snoeien Hemlocks

De dollekervelboom komt in vier verschillende soorten. Er zijn twee soorten van Hemlock boom die inheems zijn aan het Amerikaanse westen en twee soorten die thuishoren in de Amerikaanse oosten zijn. Elk van deze soorten geeft de voorkeur aan de bergen wonen, wat betekent dat het het beste doet wanneer in een gematigd klimaat te koelen met een midden tot grote hoogte. Hemlock bomen zijn erg populair onder tuinarchitecten vanwege zijn grote vorm, zijn schaduw productiewaarde en haar prachtige groene en zilveren kleuren. Echter, terwijl mooi en een geweldige aanvulling op landschappen, hemlock bomen zijn enigszins kieskeurig als het gaat om hun zorg.

Als u wilt dat uw dollekervelboom om te gedijen in uw tuin, zal je nodig hebt om te beginnen door zich bewust van de manier waarop u uw boom te transplanteren. Om te beginnen moet je een gat dat is net zo diep als de kluit te graven, maar dat is 2 tot 3 keer zo breed als de kluit. Nadat het gat is gegraven kunt u uw dollekervelboom in het gat. Voeg vervolgens ongeveer 3 inch mulch gemaakt van grenen nest zoals pine stro en schors om het gat. Vul de rest van de boring met lokale bodem of teelaarde.

Het is zeer belangrijk dat u niet meststof op uw Hemlock hoeft toe te voegen tijdens het verplanten proces. Dit zal het wortelstelsel te verbranden en het zou kunnen leiden tot de dood van uw dollekervelboom. In plaats daarvan, wil je wachten tot je dollekervelboom zich in de bodem, die een paar maanden zal duren heeft gevestigd. Zodra de dollekervelboom is vastgesteld kunt u mest toe te voegen aan het wortelstelsel een keer per jaar. De beste meststoffen voor Hemlock bomen zijn goed uitgebalanceerd meststoffen zoals 12-4-8, 10-10-10 of 8-8-8 meststoffen.

Hemlock bomen vereisen een behoorlijke hoeveelheid water. Dit betekent dat je nodig hebt om langzaam water uw Hemlock minstens een keer per week. De trage water proces wordt gebruikt om afvalmateriaal te voorkomen en om ervoor te zorgen dat u de wortels van deze boom genieten. Het water geven werkwijze voor de dollekervelboom moet beginnen met een algemeen sproeien van zijn stam en bladeren. Dit zal helpen om bugs en residuen vervuiling weg te spoelen. Dan zul je de tuinslang te plaatsen aan de voet van de boom en laat het lopen voor 15 tot 20 minuten. Dit zal helpen om het water naar de plaats waar het uw dollekervelboom de meest goed, het wortelstelsel zal doen leiden.

De Hemlock boom kan worden toegestaan ​​om te groeien van nature of het kan worden gesnoeid in een vorm en hoogte van je voorkeur. Als u laat uw Hemlock op een natuurlijke manier te laten groeien, zal het uitgroeien tot een piramidevorm en u voorzien van een groot aantal mooie schaduw. Sommige soorten van hemlocks kan groeien meer dan 50 voet lang te zijn. Echter, als je geïnteresseerd bent in de opleiding van uw Hemlock om een ​​heg te zijn, dan zul je nodig hebt om uw Hemlock bomen snoeien in het vroege voorjaar of de late herfst. Sommige mensen zullen hemlocks als bonsai bomen of vormbomen gebruiken.