barbecue grills en brandveiligheid

De basis

propaan Grills

Charcoal Grills

onderwerpen

Met bijna 30 jaar ervaring als een huisschilder, heeft Edward zich vinden in de meeste elk schilderij situatie en probleem opgelost vele schilderij kwesties die DIYers geconfronteerd.

Er zijn weinig dingen fijner dan grillen met vrienden en familie op een zomerse dag. Maar als u kookt er inherente gevaren en grillen brengt nog meer nodig waarschuwingen naar de tafel. Dus blijf veilig terwijl je kookt-out.

De twee meest populaire grills zijn propaangas en houtskool. Er zijn verschillende voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van deze grills, maar er zijn ook een aantal dingen gemeen.

Allereerst moeten alle barbecue grills buiten, 50 voet vanaf elke constructie worden gebruikt. Ze mogen nooit gebruikt worden in een garage. Zij mogen niet worden gebruikt op balkons, terrassen of patio. Niet alleen is er het gevaar van een brand, maar beide soorten branden grills geven koolmonoxide, een kleurloos, reukloos gas dat de dood kunnen veroorzaken. En natuurlijk, nooit verlaten een grill onbeheerd achter en hebben altijd een brandblusser bij de hand.

Wist u dat als een propaan bus ontwikkelt een brand, moet je gewoon ver weg van en laat het vanzelf uitbranden? Als je het vuur uit, dat is wat de oorzaak van de explosies, omdat een grote hoeveelheid vrije propaangas vergaart, en de minste vonk of brand zal de explosie veroorzaken?

Als de vlam in een propaan grill uitgaat, schakelt u de klep op de tank. 45 minuten wachten alvorens opnieuw aansteken van de grill. Hoewel je de geur van onverbrande gas niet kan detecteren, kan gas aanwezig zijn. Propaan gas is zwaarder dan lucht, dus het kan aanwezig zijn, maar je zult niet ruiken.

Reinigen en opbergen van de Grill – Grease bouwt op de bodem van grills, en moet regelmatig worden schoongemaakt, want het is zeer licht ontvlambaar. Een groot percentage van brand en explosies komen het eerst propaan grill wordt gebruikt bij het begin van het seizoen. Winter kan verslechtering van de slangen veroorzaken en insecten en cocons kunt aansluiten propaan grill slangen. Wanneer niet in gebruik moet grill slangen worden aangesloten. Een manier om dit te doen is een plastic zak over het uiteinde van de slang en gebruik tape of rubber banden te verzegelen.

Verplaatsen en opslaan van de Tank – Om gasflessen transporteren, moeten ze niet worden verplaatst in de kofferbak van een auto, zij kunnen rond rollen en beschadiging van de afsluiter of de tank scheuren. De propaan bus moet achter de voorstoel worden geplaatst, of heeft iemand vasthouden. De tank mag nooit worden achtergelaten in een auto. Warmte kan zich ophopen in de auto, waardoor de ontlastklep te openen en vullen de auto met gas. Propaantanks mag nooit worden opgeslagen onder de propaan grill, en ze mogen nooit binnenshuis opgeslagen worden. Laat ze buiten in een schaduwrijke omgeving.

Bij Brand – Als er brand aan de slangen of in de grill, indien mogelijk het ventiel van de spuitbus worden uitgeschakeld. Als er brand begint en het uitschakelen van het ventiel van de tank niet blussen, bel de brandweer. Als de tank of de slangen zijn het vrijgeven van gas en je kunt de stroom van gas niet te stoppen, bel dan de brandweer, zelfs als er geen vlam. U denkt misschien dat het gas veilig worden vrijgelaten en verdwijnen, maar het zal waarschijnlijk te verzamelen, en kan een explosie en brand veroorzaken.

Houtskool grills vereisen de meeste van dezelfde voorzorgsmaatregelen van gasbarbecues, maar een aantal zaken die uniek zijn voor houtskool branden te presenteren. De grootste risico’s zijn de lichtere vloeistof gebruikt om houtskool branden te beginnen, en het verwijderen van gebruikte houtskool.

Het aansteken van de Grill – Om te beginnen, plaatst u de houtskool in een piramide. Solliciteer houtskool lichtere vloeistof op de paal, en zijn alleen van toepassing houtskool lichtere vloeistof ÉÉN KEER. Gebruik nooit benzine of kerosine om een ​​houtskoolvuur starten. Bij het gebruik van houtskool briketten die voorbehandeld zijn en vereisen geen lichtere vloeistof, niet meer voorbehandeld kolen op het vuur. Als u nodig hebt om houtskool toe te voegen aan het vuur, gebruiken regelmatig onbehandeld houtskool.

Omgaan met lichtere vloeistof – Plaats het blik van lichtere vloeistof in een koele plaats, ver weg van de grill. Het grootste gevaar van brandwonden is wanneer je toe te voegen of blussen lichtere vloeistof meer dan eens. Als het vuur al branden en u lichtere vloeistof toe te voegen, kan het ontbranden bij contact en brandwonden aan handen, armen, gezicht en haar zou kunnen veroorzaken. Vlam van de kolen kan reizen op de stroom van de vloeistof terug naar de kan willen een zekering. Dit gebeurt sneller dan je het blik kan laten vallen en het kan exploderen als een bom. Als het niet ontbranden bij contact met de gloeiende kolen, en u te bereiken in en licht, zal er een vuurbal, die u goed kunnen verbranden. Als je een wedstrijd in gooien, zal de vloeistof een vuurbal die brandwonden kan veroorzaken.

Verwijdering van de Ashes – Wacht 48 uur voor de verwijdering van houtskool as, en wikkel ze in aluminiumfolie. U kunt ook te blussen de houtskool vuur met water.

Met deze paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen, zal je op een veilige en plezierige grillen ervaring te hebben.