bar beugel kraagstenen

verschillen

verschillende Stijlen

materialen

Toepassing

Hoewel veel mensen denken dat bar beugel kraagstenen zijn één product, ze zijn verkeerd. Ze zijn eigenlijk twee verschillende producten: beugels en consoles. Ze zijn beide gebruikt als functionele en decoratieve elementen in keukens, omdat zware werkbladen vaak ondersteuning nodig hebben.

Hoewel beide consoles en beugels zijn bevestigd aan een wand- en gewicht, het verschil is de breedte. Consoles zijn dikker dan haken. Terwijl consoles zijn even breed als ze diep, kan beugels soms 2-4 maal dieper dan de breedte.

Beide consoles en beugels komen in verschillende stijlen. Ze zijn verkrijgbaar in eenvoudige ontwerpen of ingewikkelde gravures. Beugels zijn ook te vinden in ijzer en kan ofwel zeer gestroomlijnde of ingewikkeld ontworpen zijn.

U kunt zowel beugels en consoles in verschillende materialen te krijgen. De meest voorkomende zijn hout (oa esdoorn, eiken, kersen en els), maar u kunt ook haakjes in ijzer en andere metalen te krijgen.

Afhankelijk van de eisen die je hebt, kun je gaan met ofwel beugels of consoles. Als u een moderne uitstraling wilt, wilt u misschien om te gaan met ijzeren beugels, maar u kunt zowel beugels of consoles te krijgen in hout. Bij het gebruik van hen, zorg ervoor dat de diepte van de console of de beugel tussen de helft en driekwart van de overhang die het nodig heeft om te ondersteunen. Ook de steun of consoles moeten maximaal drie voet uit elkaar om goede ondersteuning.