bamboe vloeren 5 – reiniging, afdichting, en overspuiten

Het afdichten van de vloer

Refinishing Bamboo

Sean O’Halloran werkte enkele jaren als een tegel en General Contractor de hele tri-state gebied. Nu met pensioen uit de industrie, richt hij zich uitsluitend op zijn professionele carrière als schrijver.

Nu dat u uw eigen bamboe vloer hebt geïnstalleerd, is het tijd om het te handhaven en ervoor te zorgen dat de mooie uitstraling van uw kamer duurt een mensenleven. De basis van vloeronderhoud eenvoudig: een milde oplossing van zeep en water op het oppervlak na een algemene sweep is alles wat nodig is voor dag-tot-dag onderhoud. Bepaalde plaatsen, zoals die met veel verkeer of die meer blootgesteld aan vuil producerende elementen, zoals in een badkamer of keuken kan uitgebreider en frequenter gereinigd. Over langere tijd, kan uw vloer zo versleten of gekrast dat het overspuiten nodig geworden. Dit is een redelijk project voor de gemiddelde doe-het-zelver, en zal u met die nieuwe vloer op zoek naar een fractie van de kosten van vervanging van het hele gebied.

De meeste huiseigenaren hebben ontdekt dat een algemene vegen van de vloer elke week of zo, gevolgd door een lichte dweilen wanneer dat nodig zijn genoeg om hun bamboe vloeren brandschoon. De meeste direct beschikbaar Reiniger zijn meer dan genoeg om een ​​vlekkeloze vloer oppervlak, hoewel sommige speciale vloeren retailers specifieke reinigingsmiddelen met essentiële oliën die zal niet alleen uw vloer schoon, maar zal ook de nodige mineralen en oliën om de glans van de te houden bieden uw vloer duren voor onbepaalde tijd. Zorg ervoor dat u voorkomen dat het gebruik van verbindingen die schuurmiddelen kunnen bevatten, en vasthouden aan moppen die zachtere spons-achtige materialen in plaats van schuursponsjes of meer agressieve stoffen die kunnen bederven of krassen op het oppervlak van uw vloer van bamboe’s te gebruiken.

Bij gebruik van een bamboe vloer in een badkamer of keuken, is het belangrijk om de schoonmaak eisen rekening houden. Herhaalde overmatige schrobben kan voortijdige slijtage van de vloer aan te moedigen, in het bijzonder bij de behandeling van de extreem krachtige chemische reinigingsmiddelen meestal gebruikt in een badkamer omgeving. In een keuken, kan dit zware omstandigheden optreden. Olie en voedsel kan gemakkelijk vlek de soms poreuze afwerking op de meeste commercieel beschikbare bamboe vloeren. Gebruik van een sealer, toegepaste halfjaarlijks, zal de levensduur van de vloer te verlengen. Deze jagers zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij de meeste home improvement retailers, evenals speciale vloeren providers, en zijn eenvoudig toe te passen.

Voordat er iets anders te doen, zorg ervoor dat de grond is gereinigd en vervolgens krijgen ruim de tijd om de lucht drogen. Het is waarschijnlijk het gemakkelijkst om tijd opzij te zetten, waar u kunt uit de kamer voor een paar uur, dan vegen, schoon en droog de vloer in zijn geheel. Volg daarna de aanwijzingen op het sealer, die doorgaans staat om de inhoud van de fles toe te voegen aan een grote emmer en beginnen bij het verste punt in de ruimte, werk je weg terug naar de uitgang terwijl het aanbrengen van een gelijkmatige bedrag aan de hele vloer oppervlak met een schone applicator bevestigd aan een handgreep. Het doorlopen van deze procedure om de zes maanden of zo zal verder zorgen voor een lange levensduur van uw vloer.

Bovendien is deze werkwijze niet beperkt tot hoog-verkeer of hoog risico. Elke kamer met een bamboe vloer heeft baat zouden hebben bij deze verzegeling proces, hoewel lager verkeersruimten kon verdragen te hebben het een keer per jaar in plaats gedaan dan elke zes maanden.

Er kan een moment komen, waar het overspuiten van uw bamboe vloer is de beste oplossing om schade, naast vervangen. Als u hebt afgesloten en regelmatig schoongemaakt uw vloer, kunt u verwacht dat u uw vloer een stuk minder dan je zou als het was verwaarloosd of onbehandeld Refinish.

De eerste stap om het overspuiten van een bamboe vloer te verwijderen en wat er over is van de oude finish. Dit kan het beste gedaan met een disc parketschuurmachine, gemakkelijk gehuurd bij elk huis centrum, met een medium-schuurpapier. Solliciteer consistent, zelfs onder druk, terwijl het manoeuvreren van de schuurmachine over de vloer, en voortdurend te controleren om ervoor te zorgen dat u het verwijderen van alleen de afwerking en niet de werkelijke vloeren materiaal zelf. Dit is gemakkelijk om te zien of je het stof afgegeven door de schuurmachine te inspecteren. Als het dichte en zwaarder, het gemak op de schuurmachine druk; als het licht en bijna wit, je doet het prima.

Vervolgens na alle oude afwerking is verwijderd, passen de nieuwe afwerking. Met behulp van mop applicators, gelijkmatig te verdelen het polyurethaan, werken vanuit het verste deel van de kamer, met alle beschikbare ramen open om een ​​goede ventilatie te garanderen. Tussen elke laag, zand de vloer aan met de schijf parketschuurmachine met behulp van een lichte aanraking en een fijn schuurpapier. Herhaal dit proces drie of vier keer, of net zo vaak als nodig is om de gewenste glans te verkrijgen.

Zorg ervoor dat u de juiste droogtijd tussen elke laag van polyurethaan, ook toe te laten, en raadpleeg uw lokale huis verbetering winkel professionele voor aanbevelingen over welke specifieke kwaliteit van polyurethaan is het beste voor uw vloer. Zoals bij elk project, geduld is de sleutel. Het nemen van uw tijd om ervoor te zorgen dat alle onvolkomenheden zijn geschuurd tussen elke laag zal garanderen dat de nieuwe afwerking die u zojuist hebt toegepast zal schijnen met een glans die een nieuwe vloer zou hebben. uit het houden van huisdieren en het behoud van een bijna steriele omgeving tijdens de aanvraagprocedure kan een lastige procedure, maar met toewijding en aandacht voor detail, moet je in staat om te zorgen voor het.

Als u uw bamboe vloeren kan handhaven, zoals beschreven, zal de levensduur van uw houten vloer lang zijn. Het bijhouden van een bamboe vloer is niet moeilijker dan elke andere hardhout oppervlak; een eenvoudige reiniging is alles wat nodig is om de glans te brengen en glans terug. Aanraken basis met uw lokale huis verbetering winkel professionals voor eventuele aanvullende tips die specifiek zijn voor het merk van bamboe vloer je hebt, waardoor de levensduur van uw investering nog verder kan uitbreiden.