bamboe hekwerk onderhoud

Correcte installatie en afdichten

regelmatige controle

Controlling Levende Bamboo Fencing

Bamboe hekwerk is een aantrekkelijke, duurzame en effectieve methode voor het verbeteren van uw privacy. Hoewel het heeft een buitengewone kracht en duurzaamheid, moet bamboe hekwerk worden verzorgd en goed onderhouden. Niet te doen zal problemen, zoals rot, fading, verlies van afwerking en ongedierte aan te trekken. Hieronder zijn enkele van de belangrijke punten om te onthouden over bamboe hekwerk onderhoud.

Een hoge kwaliteit bamboeomheining begint met de juiste installatie. Uw manier van onderhoud zal ook verschillen, afhankelijk van de vraag of je een geoogst bamboe hek of een live bamboeomheining. Als u een geoogst bamboe hek, moet u ervoor zorgen dat het een veilige afstand van de grond. Breng een goede kwaliteit sealer of vernis die een hoge weerstand tegen vocht en ultraviolette straling heeft. Direct contact met de grond leidt tot rotten en schade aan het hek. Als u een live-bamboe hek te planten, te voorzien van wat mest en water regelmatig, vooral bij warm weer. Zorg er ook voor u een soort die compatibel is met de weersomstandigheden is te selecteren.

Zoals hout, bamboe is gevoelig voor schade door vocht en milieu-elementen. Overmatig vocht en vocht kunnen leiden tot de bamboe te zwellen en warp. Het kan zijn kracht verliezen na verloop van tijd. Om een ​​dergelijk probleem te voorkomen, regelmatig inspecteren uw bamboe hekwerk op tekenen van waterschade. Opnieuw toe te passen coatings van waterdichte afdichting op zijn minst een paar keer per jaar. Zorg ervoor dat de bamboe hekwerk is vrij van stof en vuil voordat u de kit toe te passen. Met constante blootstelling aan zonlicht, kan bamboe hekwerk voortijdig vervagen en ook tekenen van peeling en scheuren vertonen. U kunt dergelijke problemen te voorkomen door ervoor te zorgen dat uw kit heeft een goede van de mate van bescherming tegen de zon en ultraviolette weerstand.

Insecten en ongedierte kan ook een probleem met bamboe hekwerk zijn. Termieten besmetting moet worden voorkomen met het gebruik van pesticiden, indien nodig. Termieten kan een groot probleem zijn als ze teisteren de bamboe hekwerk. Ze kunnen al snel een manier vinden om in uw huis, dat is waarom een ​​dergelijke besmettingen, zodra ze verschijnen moeten worden aangepakt. Kijk voor tekenen van schimmel of schimmelinfecties op de bamboe en meteen behandel ze met een geschikt fungicide.

Met live bamboe schermen, moet je wat moeite om het binnen uw woning bevatten in te zetten. Dit geldt vooral als je een draaiende verscheidenheid van bamboe hekwerk. Bamboo propageert snel door uitspreiden wortelstokken. Hierdoor is het raadzaam om een ​​wortelstok barrière geïnstalleerd ten tijde van het planten. U kunt waarschijnlijk kopen één van de zelfde plek waar je bamboo planten te kopen. Als u een samenklontering verscheidenheid van bamboe hek en je doet het installeren van een wortelstok barrière, moet u de verspreiding onder controle te houden door regelmatig snoeien en het uittrekken van nieuwe scheuten.

Snijd dat takken of scheuten die rondhangen. Dit zal het hek een glad uiterlijk te geven en te voorkomen dat ook verwondingen aan voorbijgangers. Handhaving van het uiterlijk van uw bamboe hekwerk met regelmatige schuren en afdichting. Na het afdichten van een omheining van bamboe, zorgen dat zij over voldoende tijd om te drogen.