bamboe buitenzonwering vs plastic buitenzonwering

Energy Friendly

Uiterlijk

kosteneffectiviteit

Bamboe buitenzonwering zorgen voor een natuurlijke, exotische uitstraling aan elk gebouw. Veel mensen verkiezen plastic buitenzonwering, omdat ze gemakkelijk te onderhouden en ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende variëteiten. Echter, bamboe buitenzonwering hebben een aantal duidelijke voordelen ten opzichte van plastic, dat is waarom ze zijn uit te breiden in populariteit.

Bamboe is een volledig natuurlijk materiaal in vergelijking met kunstmatige synthetische kunststof. Het is vrij van giftige stoffen en chemicaliën die uw achtertuin en leefruimte kunnen vervuilen. Bamboe is zeker de energie-alternatief, omdat het niet bijdraagt ​​tot het storten van afval in tegenstelling tot plastic blinds. U kunt recyclen of hergebruiken bamboezonneblinden als je niet wilt dat ze niet meer te gebruiken.

Plastic outdoor tinten niets vernieuwend of aantrekkelijk te bieden in termen van verschijning. In tegenstelling, bamboe buitenzonwering geven een natuurlijk outdoor uitstraling aan uw achtertuin of patio. Bamboe jaloezieën zijn veel meer een lust voor het oog en voeg een uniek tintje aan het landschap.

Bamboe is een taai, duurzaam materiaal dat een minimum aan onderhoud en verzorging nodig heeft. Hoewel duurder dan plastic, deze jaloezieën bieden een scala van het versieren en renovatie mogelijkheden. U kunt schilderen bamboezonneblinden in elke gewenste kleur of tint aan de omringende ruimte aan te passen. Bamboe buitenzonwering kan gemakkelijk worden gereinigd met een zachte doek, in tegenstelling tot de meeste plastic blinds dat moet worden verwijderd en gewassen als vuil.