bakstenen schoorsteenmantel bouw tips

Bij de bouw van een stenen schoorsteenmantel, er zijn een paar tips die u moet volgen om de installatie te vergemakkelijken.

Chossing Uw Materiaal

Gewoon omdat uw haard is baksteen, betekent niet dat je mantel moet zijn. U kunt ervoor kiezen baksteen naar een naadloze bakstenen schoorsteenmantel look te creëren, maar als u uw zinnen gezet op marmer of hout, kunt u uw mantel uit deze materialen ook op te bouwen.

Begin met een vlakke ondergrond

Als er al een schoorsteenmantel of richel boven je bakstenen open haard, ervoor te zorgen dat het niveau van voor het toevoegen van een mantel. Als het ongelijk is, kunt u een dunne laag van grout of mortel toe te passen om dingen uit te nivelleren. Beginnend met een oneffen oppervlak zal uw mantel ongelijk te maken.

Hechten Mantel naar Studs

Als u monteren van uw mantel aan de muur, er altijd voor zorgen dat je het inschroeven om studs, zodat je niet de gipsplaat of de schoorsteenmantel beschadigen.

Gebruik hetzelfde patroon

Als u gebruik maakt van baksteen naar uw bakstenen schoorsteenmantel te bouwen, de stok met dezelfde kleur baksteen en hetzelfde patroon als de rest van de open haard. Dit zal bijdragen aan het creëren van een samenhangende look.