bakstenen schoorsteen reparatie

Stap 1 – Het identificeren en voorbereiden van stenen schoorsteen Reparatie Spots

Stap 2 – Het herstellen van Brick Schoorsteen Reparatie Spots

Stap 3 – Vaststelling Verweerde Chimney Crowns

Een bakstenen schoorsteen reparatie kan eenvoudig worden uitgevoerd zonder het gebruik van professionele hulp. Bakstenen schoorstenen zijn duurzaam structuren, maar ze moeten periodiek, eenvoudige reparaties. Aangezien schoorstenen vent rook uit bronnen zoals kachels worden zij gevoelig voor enkele typische problemen. Baksteenschoorstenen kan geringe structurele schade lijden als gevolg van harde, externe weersomstandigheden ook. Een gebruikelijke bakstenen schoorsteen reparatie project omvat een grondige reiniging van de schoorsteen, omdat dit van vitaal belang is om toegang te krijgen en reparatie van de beschadigde stenen oppervlak. Daarnaast zijn de meeste bakstenen schoorstenen moeten periodiek herstel van de kruin. Het moet duidelijk zijn dat de kroon van de schoorsteen definieert de algehele duurzaamheid. Een volledig functionele kroon beschermt de inwendige mortel voering naast ervoor te zorgen dat het stucwerk niet verslechteren als gevolg van doortocht van rook door de schoorsteen. Basic reparaties aan een huishouden schoorsteen kan eenvoudig worden uitgevoerd met behulp van de volgende informatie.

Om de beschadigde delen van de schoorsteen te identificeren, is het essentieel dat je schoon en schep-out al het puin. Dit omvat het verwijderen van materiaal dat waarschijnlijk fall-off in de nabije toekomst, met inbegrip verwering stukjes steen. Als u een afbrokkelende mortier voering vinden, is het beter om het te verwijderen. Eenvoudige huishoudelijk gereedschap zoals een hamer en beitel zijn voldoende voor dit doel. Met behulp van de beitel, klop op elke steen langs de binnenkant van de schoorsteen. Dit is een eenvoudige manier van het identificeren van de losgemaakte stenen. Het is beter om dergelijke stenen te verwijderen en ze relais. Echter, bakstenen met beschadigde randen moeten niet opnieuw worden gebruikt.

Gebruik een penseel te vegen-away het puin van de reparatie plekken. Geniet van een spons en bevochtig de reparatie plekken. Doe dit totdat het buitenoppervlak kan voldoende vocht gedurende ongeveer 10 tot 15 minuten-niet behouden doordrenken de mortel met water. Als de reparatie plekken zijn langs de schoorsteen gewrichten, gebruik dan een troffel te schrapen-out van de wankele mortel voor het bevochtigen van de omgeving. Je moet ook nat de vervangende stenen voor de vaststelling van hen in de reparatie vlekken.

Open de verpakte mortel-mix. Leeg de inhoud in een plastic emmer. Meng water volgens verpakte instructies. De mortel-mix kan worden aangebracht met de troffel zelf. Met behulp van de troffel, drukt u op de mortel-mix in de verweerde schoorsteen gewrichten. Met behulp van de puntige kant van de troffel, schraap-off van de overtollige mortel-mix. De mortel-mix aan één zijde van de vervangende baksteen. Verdeel de mix met de troffel om een ​​uniform oppervlak te creëren. Plaats deze klaargestoomd bakstenen in de brick-vervangende plekken. Laat het gerepareerde schoorsteen plekken om te drogen voor een dag of twee.

U kunt de beschadigde mortel vlies rond een kroon te verwijderen met een beitel. Bereid een mix van metselspecie en sommige pea grind. Meng ze met water. U hoeft niet verpakte instructies om de hoeveelheid water te benaderen. Gewoon zorgen dat de samenhang niet te nat. Gebruik een troffel om de consistentie te testen. Het mengsel mag niet druppelen wanneer u deze primeur met een troffel. Langzaam beginnen met het indrukken van deze cement mix rond het afgestoken kroon. Toe te passen en druk op meer cement-mix tot kleine zakken van overtollig cement beginnen te vormen rond de randen. Schraap-away het overtollige cement met de troffel.