bakstenen muur reparatie: hoe gebarsten bakstenen repareren

Stap 1 – Bereid de Gebarsten Baksteen

Stap 2 – Mix Mortier en Color

Stap 3 – Meet en Snijd een vervanging Brick Piece

Stap 4 – Steek de Brick Replacement Piece

Stap 5 – Voltooiing van de Vervanging

Stap 6 – Reparatie Rest van Bricks

Zo veilig als bakstenen muren lijkt uiteindelijk zal er een behoefte aan een muur reparatie. Vrijwel alle bakstenen muren zijn gevoelig voor scheurvorming veroorzaakt door zaken als expansie en contractie van veranderingen in temperatuur, verschuift de basis waarop deze wanden worden opgebouwd, als uit imperfecte mortel die kunnen verslechteren. Gezien genoeg tijd zal scheuren beginnen te zien zijn in baksteen van elke bakstenen muur. Vaak zijn deze scheuren, zo niet gerepareerd, kunnen verbreden en uiteindelijk leiden tot een aantal van de stenen los komen te zitten en drop-out van de muur. Maar je kunt deze scheuren repareren, of ze nu in een tuinmuur of een huis muur. Zelfs als je niet een ervaren metselaar zul je in staat om gebroken of gebarsten tegels te vervangen, volg de 6 stappen hieronder.

Zoek stenen die zijn gebroken of hebben scheuren in, groot genoeg om de bakstenen breken en het creëren van een aparte baksteen stukken. Verwijder losse bakstenen stukken. Voor stukken die los zijn gebroken uit de primaire baksteen, maar die je niet kunt verwijderen, gebruikt u een koevoet of een beitel en hamer, om deze stukken te verwijderen. Deze verwijdering zal waarschijnlijk vertrekken baksteen stof en puin in de ruimte achtergelaten door de gebroken bakstenen. Verwijderen met een stijve borstel, dit puin, samen met en stof, vuil, zand of links in de vrijgekomen ruimte.

In een grote emmer of container, meng vijzel, zand en water, en plaats een kleine stapel van de mortel op een vierkant bord of een stuk triplex ongeveer 15 “x15”. Voeg mortel kleur en meng in de mortel totdat uw nieuwe kleur overeenkomt met dat van de mortel in de bakstenen muur.

Meet de ruimte waarin u uw vervangende baksteen stuk zal voegen, waardoor ongeveer ¼ “ruimte tussen de zijkanten van het nieuwe stuk en de zijkanten van de oudere baksteen. Deze ruimte zal zorgen voor de mortel u later toevoegen. Met uw metselwerk zaag en mes, sneed een stuk van baksteen naar de ruimte die je net gemeten passen.

Voordat u de vervangingsonderdelen, nat de bakstenen, zodat de mortel zal beter houden aan wanneer de mortel wordt toegepast. Breng vervolgens uw vers gemengd mortel naar de vervangingsonderdelen, dan plaatst u de vervangende stuk in de ruimte die je hebt gemaakt tussen de stenen. Gebruik een troffel om de mortel stevig duwen in de ruimte aan weerszijden van de vervangende baksteen.

Aanpassingen aanbrengen in de stand van de vervangende stenen, zodat een gelijke ruimte aan weerszijden van de nieuwe bakstenen stuk weergegeven. Laat dit stuk om te drogen en uitharden ten minste 7 dagen, gedurende welke tijd je moet spuiten met water de nieuwe bakstenen stuk en de mortel die het op zijn plaats houdt.

Gebruik de procedure van de bovenstaande stappen om andere gebroken bakstenen te vervangen in de muur.