baksteengang patronen

Als u op zoek bent naar loopbrug van uw huis vrij te maken, zult u blij zijn te vernemen dat er een unieke verscheidenheid van baksteengang patronen waaruit u uw keuze kunt maken. Deze patronen variëren van de snijkant naar de historisch authentieke, en het is belangrijk dat u de juiste keuze voor uw huis. Het volgende artikel zal lay-out en verken de meest voorkomende vormen van baksteengang patronen om ervoor te zorgen dat u een weloverwogen beslissing te maken.

running Bond

De lopende band is momenteel de meest populaire baksteen loopbrug patroon beschikbaar. Dit patroon bestaat uit rode en bruine bakstenen die zijn gerangschikt in rijen in een side-by-side wijze. De lopende band wordt op grote schaal de voorkeur voor het geven van loopbruggen een eenvoudige maar stijlvolle sfeer. Verder toe te voegen aan zijn oproep is het feit dat het installeren van dit patroon is een fluitje van een cent. Het is vermeldenswaard dat, om een ​​patroon te worden beschouwd als een echte lopende band, de naden tussen de rijen stenen mag niet line-up. Als u op zoek bent naar een waardige eenvoud in uw loopbrug patroon, kijk dan niet verder dan de lopende band.

stack Bond

De stack band, die veel gemeenschappelijke kenmerken deelt met de lopende band, is de tweede meest populaire baksteen loopbrug patroon op de markt van vandaag. Het patroon bestaat uit in een verticaal gestapelde fashion gelegd op dezelfde gekleurde stenen. Het belangrijkste verschil dat het zich onderscheidt van de lopende band is het feit dat de naden tussen de stenen line-up perfect, terwijl de naden van de running obligatie zijn ongelijk. Net als de lopende band, het geeft loopbruggen een zeer simplistische gevoel en grijpt heel mooi met bijna elk huis. Hou ook van de lopende band, de installatie is relatief goedkoop en probleemloos.

Parquel

De parquel, meestal aangeduid als “de mand weave,” is een ouder patroon die, zoals je misschien al geraden, bestaat uit stenen die lijken op manden worden gevlochten. De parquel is ontstaan ​​in Europa, waar het op grote schaal werd gebruikt in de koninklijke hoven. Deze dagen, is het over het algemeen gebruikt om de wandelgangen vinden buiten van oudere woningen vrijmaken, omdat het een slechte baan van het complimenteren van de buitenkant van de meeste nieuwere huizen doet. Naast de niche beroep, is de populariteit van de parquel’s tanende vanwege zijn ietwat lastig installatieproces. Toch, als je een oud huis bezitten en zijn op zoek naar uw loopbrug geven een authentiek gevoel, moet het parquel zijn iets voor jou.

visgraat

De visgraatmotief, die zowel 45 en 90 graden variaties heeft, bestaat uit een assortiment van in een rechthoekig mode gelegd kleine bakstenen. Na de lopende band en de stapel bond, de visgraat is de meest voorkomende patroon gebruikt om looppaden vandaag effenen. De rekening van de visgraat is, worden de stenen in het patroon zo hecht dat het de sterkste type baksteengang patroon momenteel beschikbaar. Als mogelijke nadeel, veel eerste keer huiseigenaren het gevoel dat de visgraat verspreidt een uitgesproken jaren 1970 gevoel.