baksteen Tuinafscheiding installatie

Stap 1 – Graaf een Trench

Stap 2 – Meng de Concrete

Stap 3 – Het vullen van de Geul

Stap 4 – Mortel Mix

Stap 5 – Het aanbrengen van de Mortel

Stap 6 – Het plaatsen van de Bricks

Een baksteen Tuinafscheiding zal uw tuin een heel rustieke uitstraling te geven en naar behoren indien uitgevoerd maakt de tuin kijken veel netter. Met behulp van een betonnen voet wordt voorkomen dat het gras van oprukkende in het landschap. In plaats van het krijgen van een professional aan het werk te doen, kunt u het nemen van de baan als een weekend project. Je nodig hebt om het project te behandelen met zorg en precisie om niet om te eindigen met een onhandige kijken plint. Met deze set van instructies en de juiste tools, zul je al snel een mooie stenen tuin rand.

De eerste stap in de aanleg van de bakstenen tuin rand is het graven van een geul. Met de hulp van een schop, bij voorkeur de scherpe shooter ras, graven een geul aan de rand van de tuin. Een scherpe shooter is een grote shovel voor deze job, want het is ontworpen om te graven een diep gat, zelfs in een harde of rotsachtige bodem. De sleuf moet 6 cm in diepte en breedte moet overeenkomen met de rand van de schop.

Meng het beton en het water volgens de instructies op de verpakking. Meng de mix met een schop totdat het de juiste consistentie bereikt. Het moet niet te waterig zijn en mag ook niet extra plakkerig. Streven naar een samenhang tussen de twee uitersten. Zorg ervoor dat je mix precies wat je gaat gebruiken of het zal gaan om afval als deze worden verwijderd.

Met een schop vul de geul met beton. De geul moet worden ingevuld tot aan de tuin bed niveau. Nu glad de bovenkant van het beton met een troffel. De uithardingstijd is 2 tot 3 dagen. Terwijl het beton droogt, vaak splash water op. Het sproeien van water twee keer per dag ten goede zal komen.

Mortel wordt gebruikt in de bouw en helpt bij het vormen van een sterke binding tussen de bakstenen en het oppervlak. De mortel in water te mengen tot een consistentie die het bindingsproces versterkt krijgen. Meng de mortel in een kruiwagen.

De mortel moet worden toegevoegd aan de cement gevulde sleuf. Dit dient te gebeuren na het uitharden van het cement periode. Op de betonnen stoeprand verspreiding van de mortellaag. De dikte moet 2 inch.

Nu de laatste stap van de installatie de baksteentuin rand om de stenen te plaatsen op de vers aangebrachte mortellaag. Neem wat mortel en toe te passen bij het beginpunt. Plaats nu de baksteen en pureer hem naar het beton. Gebruik een troffel om af te schrappen van de overtollige mortel. Herhaal dit proces met elke steen die u plaatst. Uw baksteen Tuinafscheiding zal een 24-uurs uitharden periode, waarna de baan volledig zal zijn nodig.