baksteen molding

Doel

Grootte

materialen

onderwerpen

Een baksteen matrijs het vormen gebruikt om een ​​deur of raam, tussen de wand en de deur of het raam zelf. Het vult het gat tussen waar de deur of het raam en het metselwerk of de muur van het huis samenkomen. Bekijk enkele van de volgende informatie om te zien of baksteen molding geschikt is voor uw project, en zo ja, wat voor soort.

Dit gieten wordt gebruikt om eventuele openingen tussen de muren en uw raam of deur te sluiten, en het kan overal gebruikt worden vanaf de veranda aan de voordeur. Terwijl zij haar oorspronkelijke doel om eventuele lacunes op te vullen dient, is het ook vaak geïnstalleerd als decoratieve touch.

Afhankelijk van de grootte van de deur of het raam, de grootte van de stenen vormen gebruikt varieert. Een standaard formaat is ongeveer 4/3 inch breed.

Een van de meest populaire materialen een bakstenen vormen gemaakt van hout is duidelijk. Vaak zacht hout wordt gebruikt, zoals witte of gele den.

Echter, na verloop van tijd deze zachte houtsoorten kunnen worden beschadigd door de weersomstandigheden, vooral als ze niet worden afgesloten of niet correct geschilderd. Een baksteen schimmel kan rotten, wat leidt tot dure raam of deur verwijdering en reparatie.

Als u zich op zacht hout bakstenen gieten, dan kun je het langer duren door priming en schilderen al zijn oppervlakken, met inbegrip van de gesneden uiteinden die niet zal worden gezien.

Hardhout, PVC en vinyl brick-mallen zijn ook verkrijgbaar in aanbod winkels en zijn de meest kosteneffectieve materialen om te gebruiken in de lange termijn. PVC en vinyl zijn bijzonder weinig onderhoud, omdat ze meestal ondoordringbaar voor vocht, schimmel, meeldauw en veel insecten. Als u al een soft-hout molding, maar wil om te veranderen naar een van deze langduriger versies, ter vervanging van baksteen molding is eenvoudig.