baksteen accenten 8 – randen en stapstenen

graskanten

Brick rand rond gazon en een tuin is zowel aantrekkelijk en functioneel. Een bijna eindeloze verscheidenheid van aardse kleuren baksteen zal uw groen te verbeteren en maaien en snoeien klusjes te vereenvoudigen. Brick rand is misschien wel de gemakkelijkste van alle outdoor baksteen projecten.

Met de vlakke bladen spade, graven de zode ongeveer 4 “diep waar de rand is te zijn. Maak een continue cut ongeveer 10” breed. Leg een laag zand en plaats de bakstenen eenheden flat daarop. Lichte curves kunnen worden gemaakt in de richting van de steen voor waaieren de eenheden licht, scherpere bochten zal vragen om het snijden van een wigvormige eenheid. Als de klus geklaard is, vegen zand tussen de eenheden en in de geul tussen de bakstenen randen en de zode.

Veranderingen in het weer kunnen de stenen rand rijzen en dalen. Je kunt omgaan met deze eenvoudig door het verwijderen van de betrokken eenheden en het gladstrijken van het grind eronder.

Stepping Stones

Hier is een baksteen project kunt u te bouwen in slechts een paar uur die schoonheid en rente zal toevoegen aan uw tuin voor de komende jaren.

Stepping Stones zijn het meest gunstig gelegen ongeveer 4 inch uit elkaar. Voor elke stap, graven een vierkant gat 4 inch diep groot genoeg om een ​​17 1/2 “frame (buitenmaten) van Redwood plank tegemoet te komen. Plaats het frame in de opgraving, zodat de bovenkant gelijk ligt met het gras lijn. Meng 1 deel cement 3 delen zand en verspreiden 1 inch tot 1 1/2 inch van het mengsel droog, in het gat aanstampen beneden;. voeg meer eventueel toch nabij het niveau van het frame brengen Leg de bakstenen eenheden op het kussen. in het getoonde patroon, zorg ervoor dat ze gelijk met de bovenkant van het frame.