badkuip drain vervanging: 4 tips

Klaarmaken

Organiseren en Clean

werk voorzichtig

Test uw nieuwe Drain

Als je niet meer in staat om te genieten van een warm bad door water weg te sijpelen, moet u overwegen een bad drain vervanging. Een lekkende bad drain is niet milieuvriendelijk, omdat het bijdraagt ​​aan het overtollige water gebruik dat kan beginnen aanzienlijk oplopen over een periode van tijd. Geen zorgen te maken: bathtub drain vervanging is eenvoudig. U hoeft geen speciale sanitair vaardigheden om het werk te doen, noch zal u tijd en geld te besteden aan een professional. Volg de onderstaande tips om een ​​succesvolle bad drain vervanging.

Zorg ervoor dat uw afvoer echt kapot. Als je vaak minder voldoening ervaren bij het nemen van een bad, omdat uw bad het water niet te houden, dan moet je je badkuip drain te vervangen. Voor het instellen van uw nieuwe afvoer, moet u al uw materiaal en apparatuur. Een tang en enkele silicium smerende stoffen worden aanbevolen. U kan nodig zijn om een ​​bad drain kit en wat teflon tape en silicium breeuwen en een kitpistool te kopen. Je moet ook een aantal vellen of doek dat zal betrekking hebben op het lichaam van het bad, zodat u geen krassen op het terwijl u de vaststelling van de drain.

Voordat u begint te werken, verwijder voorzichtig en alles te vervangen, zodat u een deel van uw bad of materialen die u gebruikt niet zal breken. Hierdoor wordt voorkomen dat het probleem van het hebben van moeilijk te bereiken delen in de afvoer.

Denk aan de volgorde waarin u de drain te verwijderen, te beginnen met de metalen kap aan het interieur delen. U vindt dit proces om te keren als u het nieuwe afvoer toe te voegen. Wanneer alle oude onderdelen worden verwijderd, schoon en verwijder alle residuen en filtraten dat in de afvoer blijven. Leg de afvoer onderdelen die u aan de kant hebt verwijderd. Je moet zorgen niet per ongeluk onderdelen te verliezen in de afvoer.

Zorg ervoor dat u alle instructies te lezen, zodat je in staat om de juiste positie zal alles. Houd alles goed gepositioneerd met siliconen breeuwen. Zorg ervoor om ruimte te laten voor het positioneren aanpassingen. Tot slot, breng wat kit onder de afvoer mand om water lekt uit de afvoer te voorkomen.

Zodra u de drain zijn veranderd, laat de kit en de breeuwen droog en schoongemaakt het bad, vul het bad met water. Wacht een paar seconden en te observeren als het waterpeil stabiel. Het bad moet kunnen de waterput bevatten.

In het geval dat het bad niet in staat is om het water te houden, de instructies op je badkuip drain installatie. Het kan enige tijd duren, maar het is belangrijk dat uw nieuwe drain houdt ook. Zodra u uw afvoer vervangt, zult u weer kunnen genieten van een warm bad.