autodealers vs onafhankelijke monteur

Wanneer je nodig hebt om mechanische of bepaalde soorten van het lichaam van het werk gedaan om uw auto te krijgen, heb je de mogelijkheid van het nemen van het naar een van de auto dealers die uw merk auto of aan een onafhankelijke monteur verkoopt. Er zijn goede redenen om te gaan beide routes, variërend van speciale vaardigheid om prijs. U kunt al een voorkeur-een bepaalde dealer of monteur die je vertrouwt. Zo niet, zorgvuldig af te wegen uw opties voordat u besluit. Er zijn een aantal manieren om een ​​goede monteur te vinden, of ze onafhankelijk zijn of werken voor een dealer. Als u de voors en tegens van beide begrijpt, kun je beter te kunnen beoordelen uw individuele behoeften en kies de monteur die geschikt is voor jou.

Autodealers: Voordelen

Als uw auto is een garantie, het nemen van het naar de dealer is de enige manier om de kosten voordelen ervan te genieten. Een dealer heeft vaak een afdeling onderdelen. Vanwege dit, de toegang tot delen is vaak gemakkelijker en niet de tijd en geld het kost om ze te verzenden of leveren ze door de stad nodig. Een ander voordeel is de schaal waarop de meeste dealers werken. Werk kan sneller worden gedaan omdat er meer monteurs op het personeel, en omdat zij zijn opgeleid en gecertificeerd om te werken aan een bepaald merk van het voertuig, zullen ze zeer vertrouwd met het model dat u te rijden. Voor bepaalde functies, zullen de prijzen lager bij een dealer dan via een onafhankelijke monteur.

nadelen

Aan de andere kant van de zaak, auto dealers vaak niet bieden de beste prijzen op het werk of delen. Omdat ze meestal een franchise van een veel groter bedrijf, prijsstelling komen uit het hoofdkantoor. Ze zijn vaak een stuk hoger dan de onafhankelijke mechanica als gevolg van grootschalige reclame kosten, hoog budget operaties en administratieve overhead. Vanwege de dissociatie tussen het bedrijfsleven en de klant, kan een verminderde aandacht voor detail en prijs kerving optreden. Omdat de belangrijkste corporatie heeft de neiging te denken van de klant als een middel om de winst, is er geen stimulans voor de mechanica en lokale werknemers om de zorg veel voor hen ook niet.

Onafhankelijke Mechanics: Voordelen

Een onafhankelijke monteur wordt gehouden om hogere verantwoording in hun gemeenschap, omdat een slechte reputatie geen enkel bedrijf kan betekenen. Vaak hebben ze een stimulans om persoonlijke banden met hun klanten te vormen en de dealer undersell. Zo onafhankelijke monteurs hebben meer kans om voelt zich verbonden met hun gemeenschappen dan autodealers, die beantwoorden aan het hoofdkantoor. Aandacht voor detail is een ander positief kwaliteit van onafhankelijke monteurs die vertrouwen op hun goede werk voor terugkeer business. En dankzij het internet, kan de klant reviews mensen, die monteurs doen eerlijk, kwaliteit van het werk op de hoogte.

nadelen

Omdat ze niet werken in grote schalen, misschien onafhankelijke monteurs langer wachtlijsten-als ze in de vraag. Met bepaalde banen zouden ze niet in staat zijn om de grote auto winkels undersell en meer moeten rekenen. Onderdelen kunnen moeten worden besteld of geleverd op extra kosten voor u, en garanties meestal niet dekken werk afstand gedaan van de dealer.

Vergelijk onafhankelijke mechanica met autodealers als uw auto is in de behoefte van de auto werken. Er zijn voor- en nadelen van beide, maar het belangrijkste is dat je een monteur die je vertrouwt te vinden. Verschillende mensen zullen een verscheidenheid aan ervaringen met zowel de dealer en onafhankelijke monteurs hebben gehad. Praat met je vrienden en buren, en met alle middelen, doe je huiswerk. Heb je meer kans om de juiste monteur te vinden op die manier.