Auto veiligheid: in slaap vallen achter het stuur

Wat maakt mensen vallen slaap achter het stuur?

Het herkennen van de tekenen van Driver Slaperigheid

Voorkoming en bestrijding van slaperigheid achter het stuur

Alertheid en voorzichtigheid zijn cruciale aspecten van de safety car. Een bestuurder die is moe en slaperig kan zeer gevaarlijk zijn, zowel voor zichzelf en de mensen om hem heen. Een vermoeide bestuurder niet de mogelijkheid hebben om te reageren en snel te oordelen, en is meer vatbaar voor crashen en nalatig rijden. Het is daarom van groot belang om ervoor te zorgen dat u alert zijn en goed uitgerust elke keer als je het besturen van een voertuig.

De meeste bestuurders in slaap vallen achter het stuur als gevolg van vermoeidheid of verveling, of beide. Enkele van de belangrijkste oorzaken van de bestuurder slaperigheid

Wanneer u op de weg, is het gemakkelijk om de tekenen van uw lichaam, u geven negeren. De meeste chauffeurs blijven rijden, zelfs wanneer ze moe voelt, en dit kan fataal zijn. Leer de tekenen van slaperigheid te herkennen. Sommige van de top tekenen van slaperigheid zijn gapen, vermoeide ogen, rusteloosheid en friemelen, ontbrekende uitgangen of bochten, bumperkleven en het onvermogen om te rijden binnen de rijstrook te allen tijde.