auto roest behandeling: een how-to guide

Stap 1: Voor Rust

Stap 2: Voor Oppervlakkige Rust

Stap 3: Zorg ervoor dat de Metal is Solid

Stap 4: De geroeste Metal Opening vervangen

Stap 5: De laatste stap

In de loop der jaren, iedere auto begint een beetje roest te produceren, dus een goede auto roest behandeling kan helpen elimineren de rust terug te keren naar zijn oude glorie. De meest voorkomende omstandigheid als roest geproduceerd is wanneer verf afgeschilferd de auto, waardoor het metaal wordt blootgesteld aan lucht en vocht. Vergeet niet om te controleren op roest, op uw auto, op gezette tijden, op die manier kunt u het elimineren onmiddellijk zonder dat u een belangrijke job later te doen. Ontroesten vormen een auto vergt een beetje van hard werken en, nog belangrijker, veel geduld, maar anders dan dat het een vrij eenvoudige taak te doen moeten zijn.

De eerste stap is om de auto controleren verroeste onderdelen. Zorg ervoor dat u de volledige auto te onderzoeken, zelfs de kleinste ruimte. Je hebt ook te controleren of de roest is oppervlakkig of als het heeft gegeten weg een deel van het metaal. Indien nodig, aarzel dan niet om een ​​aantal lichaamsdelen te verwijderen om grondig te controleren op roest. Als u eventuele luchtbellen te zien op de verf, dat is een teken van roest eronder. Neem de tijd om deze stap correct te doen.

Oppervlakkige roest te elimineren van het proces is heel simpel. Schuurpapier de roestige een deel met je roest scuffer (of als u wenst met 60 schuurpapier). Zorg ervoor dat je alle roest te verwijderen, maak je geen zorgen als je een beetje zwaar op. Zodra u klaar bent, contact op met uw hand of het metaal is glad of niet, zo niet de schuurpapier hergebruiken en te proberen om het metaal zo veel mogelijk te glad.

Voordat u verder gaat moet je ervoor zorgen dat het metaal eronder is stevig genoeg. Dit kan worden gedaan met behulp van een priem krabben. Pak de krassen priem en beginnen met prikken in en rond het metaal, in de rust stand plek. Als de krassen priem gaat niet door de metalen, dan betekent dat de roest was alleen het uitvoeren van de oppervlakkige metaallaag. Als de krassen priem succes steekt door de metalen, dat betekent, roest is ook aanwezig onder de metaal. Indien dit laatste het geval is, met behulp van een kleine molen, opent het gat volledig door metaal snippers.

Op dit punt, als je een beginner bent in deze, is het raadzaam dat het wordt gedaan door een professionele anders kom je meer schade veroorzaken. Het enige wat je hoeft te doen is om een ​​stuk metaal model om de originele vervangen en vervolgens las het aan de rest van het lichaam. Het klinkt misschien eenvoudig genoeg, maar als je niet het gevoel dat er naar toe of hebben nog nooit iets dergelijks gedaan voordat is het raadzaam om te bellen in een professional. Deze taak kan blijken te zijn nog moeilijker zijn als de getroffen gebied is het kwart achterpaneel of het gedeelte rond het wiel. Voor het vervangen van de slechte metal zorg ervoor om te malen (met behulp van een molen), de randen van ten minste twee duim van de slechte metalen deel en dan gebruik maken van een roest behandeling om eventuele roestdeeltjes te elimineren.

Zodra u een roest behandeling hebben aangevraagd, alles wat je hoeft te doen is nu om de primer toe te voegen. Zodra het droog is van toepassing de verf of spray om de nieuw ingerichte deel.

Vergeet niet om de veiligheid van apparatuur te gebruiken, vooral bij gebruik van een slijpmachine. Ook is het van groot belang te letten op de instructies van de fabrikant met betrekking tot roest behandelingsoplossing.