auto air conditioner reparatie het oplossen van problemen

Compressor

lekken

zekeringen

condensator

Verstoppen

Schakelaar

Auto air conditioner reparatie vaardigheden zijn van cruciaal belang in de zomer, vooral in hittegolven. Door het begrijpen van de potentiƫle problemen en leren hoe ze te corrigeren, wordt u in een betere positie om uw auto airconditioner terug naar volledig werkende orde te brengen.

De compressor is het deel van de airconditioner die nodig is om het koelmiddel te vervoeren. Het werkt door het sturen van het koelmiddel naar de condenserende spoelen, die het begin van het traject dat uiteindelijk de stof bereiken van de verdamper ziet. Als de compressor defect is en niet goed draaien, zal koele lucht niet worden geproduceerd te stromen in de auto en zal de auto airconditioning reparatie noodzakelijk maken. In dat geval zal de compressor moet worden vervangen.

Koelmiddel wordt gebruikt als onderdeel van het koelproces dat een airconditioner werk maakt. Indien een lek veroorzaakt een verminderd gehalte van koelmiddel, zal de airconditioner werken bij een verminderde capaciteit. Controleer het niveau van het koudemiddel als u vindt dat de hoeveelheid koude lucht wordt geproduceerd door het systeem wordt beperkt. Een lek kan ook leiden tot het hele systeem tot bezuinigingen op regelmatige basis als het een automatische uitschakeling wanneer de druk laag is kan vragen. Het probleem te verhelpen door het vinden en repareren van het lek voordat bijvullen van het niveau van het koudemiddel.

In het geval dat de zekeringen die zijn getroffen om de airconditioner macht te hebben geblazen, zal het hele systeem niet werkt helemaal niet. In dit geval zal de auto air conditioner reparatie betrekken lokaliseren en het vervangen van de defecte zekeringen.

De condensor is een component binnen de auto die nodig is om warmte verdrijven uit de auto. Het is een noodzakelijke stap nadat koelvloeistof is getransporteerd door de spoelen. Het comprimeren van het gas kan warmte die moet worden verwijderd te creƫren. Als de condensor niet goed werkt, kan de warmte die wordt geproduceerd in het systeem blijven en veroorzaken de airconditioning effectief is.

Auto air conditioner reparatie kan noodzakelijk blijken te zijn wanneer het systeem eigenlijk alleen maar nodig schoonmaak. Controleer de ventilatieopeningen op tekenen van eventuele verstoppingen veroorzaakt door een ophoping van stof en puin die de vrije luchtstroom voorkomt in de auto. Gebruik een zachte borstel om de openingen te reinigen. Verder moet de ventilatieopeningen aan de buitenkant van de auto die wordt gebruikt als vluchtroute voor warme lucht schoon worden gehouden zodat de lucht niet terug in de auto wordt gedwongen. Controleer de ventilatieopeningen op een regelmatige basis.

Wanneer de verbindingen die de switch te koppelen aan het systeem los zijn geraakt of zijn defect is, wordt de auto air conditioner reparatie nodig zijn om de kabels te vervangen of te repareren deze ontkoppeling. Evenzo zal de bedrading dat het hele systeem dient te worden gecontroleerd om te verzekeren dat geen gebreken omvat. Eventuele defecte kabels zal moeten worden vervangen.